Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Otroško kolo Vici 3 v 1

Otroško kolo Vici 3 v 1

Otroško kolo Vici 3 v 1 je lahko otroško kolo, ki raste z vašim otrokom! Lahka otroška kolesa Vici 3 v 1 so idealna izbira za starše, ki želite svojim malčkom omogočiti varen in zabaven začetek kolesarske poti. Ta vsestranska kolesa rastejo skupaj z otrokom, saj jih lahko prilagodite glede na njegovo starost in sposobnosti – od poganjalca in do prvega pravega kolesa. Tako boste lahko brez skrbi, saj boste vedeli, da vaš malček uporablja kolo, ki mu nudi optimalno podporo in varnost v vsakem obdobju njegovega razvoja.

Barva: rdeča
Starost otroka: 1,5 – 5 let
Velikost: uni

299,00 

Na voljo po naročilu

Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Za pomoč pri nakupu nas pokličite

030 22 10 10 (od 8.00 do 21.00 ure)
info@newbike.si (24 ur – 7 dni na teden)

Lahka otroška kolesa Vici 3 v 1 so idealna izbira za starše, ki želite svojim malčkom omogočiti varen in zabaven začetek kolesarske poti. Ta vsestranska kolesa rastejo skupaj z otrokom, saj jih lahko prilagodite glede na njegovo starost in sposobnosti – od poganjalca in do prvega pravega kolesa. Tako boste lahko brez skrbi, saj boste vedeli, da vaš malček uporablja kolo, ki mu nudi optimalno podporo in varnost v vsakem obdobju njegovega razvoja.

V nadaljevanju odkrijte, kako lahko otroško kolo Vici prinese nasmeh na obraz vašega malčka. Zapisali bomo vse, kar morate vedeti o tej krasni nizozemski inovaciji in predvsem, zakaj je to veliko bolj pametna izbira kot nakup posameznih poganjalcev in koles.

Veni, Vidi, Vici!

Lahko otroška kolesa Vici spreminjajo način, kako vaši najmlajši doživljajo svet kolesarjenja. Ta kolesa so oblikovana z mislijo na rast in razvoj otroka, saj se prilagajajo njegovim potrebam skozi različna obdobja otroštva. Inovativna lahka otroška kolesa omogočajo enostavno preobrazbo iz kolesa brez pedal (poganjalca) naprej v prvo pravo kolo, kar zagotavlja, da bodo malčki vedno imeli primerno in varno vozilo, ne glede na svojo starost in sposobnosti.3 PREPROSTE FAZEvici-lahka-otroška-kolesa-vse-faze-21. faza – Kolo brez pedal (poganjalec) z nizkim težiščem, starost od 1,5 do 2,5 let : V začetni fazi, ko vaš malček šele spoznava svet na dveh kolesih, kolo Vici deluje kot kot osnovni poganjalec z nizkim težiščem. Ta faza omogoča najmlajšim, da razvijejo ravnotežje in osnovne motorične spretnosti. Poganjalec ima stabilno konstrukcijo, ki zagotavlja varno vožnjo, medtem ko se malček privaja na gibanje in koordinacijo.2. faza – Kolo brez pedal (poganjalec) z visokim težiščem, starost od 2 do 3 leta: Ko otrok postane bolj samozavesten, lahko poganjalec z nizkim težiščem enostavno spremenite (obrnete okvir) v poganjalec z visokim težiščem. Prilagoditev višine sedeža in okvirja omogočata, da otrok nadaljuje s kolesarjenjem, pri tem pa krepi svoje ravnotežje in samozavest. Poganjalci z visokim težiščem so odličen način, da se malčki pripravijo na prehod na pravo kolo, saj jim omogočajo, da se naučijo samostojno loviti ravnotežje brez pomoči pomožnih koleščkov.3. faza – Pravo kolo s pedali, starost od 4 do 5 let: Ko je vaš otrok pripravljen na naslednji korak, se Vici preobrazi v pravo kolo. Z namestitvijo pedal in prilagoditvijo višine sedeža ter krmila bo vaš malček pripravljen za svojo prvo pravo kolesarsko izkušnjo. Ta faza omogoča otrokom, da nadaljujejo s kolesarjenjem na način, ki spodbuja samostojnost in občutek velikih dosežkov.Lahko otroška kolesa Vici 3 v 1 tako omogočajo, da z enim izdelkom pokrijete več let otrokovega razvoja. Njihova robustna in kakovostna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo, medtem ko njihov atraktiven in barvit dizajn pritegne pozornost in navduši vsakega otroka.
Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Odlično
Na podlagi 41 ocene
Dejan Breznik
Dejan Breznik
2024-01-11
Velika izbira koles in prijazni prodajalci. Priporočam!
Aleš Studen
Aleš Studen
2023-11-09
Navdušen sem nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter pestro ponudbo koles in vseh potrebnih dodatkov, ki jih ponujajo na enem mestu. Toplo priporočam! 👍
Uros Miljkovic
Uros Miljkovic
2023-08-03
Pri samem nakupu kolesa ocena 5/5. Tudi s kolesom maksimalno zadovoljen.
BREDA DERZEK
BREDA DERZEK
2023-07-10
STROKOVNI, PRIJAZNI IN POTRPEŽLJIVI. NI JIM ODVEČ ODGOVORITI NA KATEROKOLI VPRAŠANJE. IZBOR KOLES PA ZA VSAKO POTREBO IN ŽELJO.
Robert SUHADOLNIK
Robert SUHADOLNIK
2023-06-14
Velika ponudba koles in zelo prijetno osebje, ki si vzame čas za vsakega kupca.
Melita Gulja
Melita Gulja
2023-06-13
Izredno prijazno in strokovno osebje, skupaj z dobro ponudbo koles in vsega, kar potrebuješ zraven na enem mestu. Priporočam!
Anton Sedar
Anton Sedar
2023-05-20
Zelo, zelo prijazno in ustrežljivo osebje ter super kolesa za vsakega kolesarskega navdušenca. Redne stranke smo tudi Korošci....priporočam obisk, lp, Anton

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup