Kolesarnica za električna kolesa

 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa
 • Kolesarnica za električna kolesa

Kolesarnica za električna kolesa

Kolesarnica NewBike je idealen prostor za lastnike e koles, ki omogoča varno parkiranje električnih koles pred krajo in vremenskimi vplivi. S svojo površino 12,5 m2, oziroma 5 x 2,5 metra, se razprostira na enem parkirnem mestu, rezerviranem za osebno vozilo. Za njeno namestitev ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Kolo se parkira s pomočjo dvigala, omogoča tudi, da si med parkiranjem napolnite baterijo na vašem električnem kolesu.

Število parkirnih mest: do 12

Oprema: električna dvigala, obešalo

Gradbeno dovoljenje: ni potrebno

Dolžina, širina: 5 x 2,5 m

Polnjenje baterije: omogočeno

 

 

Kolesarnica NewBike je idealen in praktičen prostor za lastnike električnih koles.Omogoča:
 • varno parkiranje pred krajo in vremenskimi vplivi
 • omogoča polnjenje baterije
 • omogoča parkiranje s pomočjo dvigala
 • omogoča privaten parkirni prostor za e koloKolesarnica za električna kolesa
 • ponuja obešalnike za oblačila in vrečke
 • parkiranje do 12 koles naenkrat
Komu je namenjena
 • pred stanovanjskim bloki in hišami – za stanovalce in obiskovalce
 • parkirna mesta pred podjetji – za zaposlene
 • pred ostalimi zavodi in javnimi službami (občine, ustanove …) – za zaposlene in obiskovalc
Montaža, materiali in velikost kolesarnicePovršina kolesarnice je 12,5 m, zato za montažo ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Ker so streha in stranice narejene iz enega kosa, kolesarnica ne zamaka. Uporabljeni so materiali, ki se sicer uporabljajo za strešne kritine (pocinkana in plastificirana pločevina), kar pomeni maksimalno življenjsko dobo. Brez elektro statike in tresenja.Hitra in enostavna montaža kolesarniceKolesarnico NewBike pripeljemo na mesto postavitve s kombiniranim vozilom, postavljena je vedno v istem dnevu. Postavi se lahko v kateremkoli letnem času. Vzdrževanje je minimalno.Kolesarnico lahko pokoristite tudi kot oglasni prostor, saj lahko na stranice pritrdite reklamne napise, kar je idealno za pravne osebe. Sestavljena je v Sloveniji.  

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Jani Dvorsak
Jani Dvorsak
11. September, 2022.
Ko vožnja v službo postane užitek, ko te slabo vreme ne moti in si slabe volje, če slučajno moraš na cesto z avtom. E-kolo PUCH Zirkon je zakon, je udoben, tehnološko moderen in toliko visok, da gledaš preko avtomobilov in zato bolj varen. V trgovini NewBIKE poskrbijo za vse, predvsem pa zanjo prijazno in strokovno svetovati, da z nakupom presežejo vaša pričakovanja. Hvala!
polona fajdiga
polona fajdiga
9. September, 2022.
Zelo zadovoljna. Odlična prodajalka in serviser. Izveš vse. Kolesa preizkusiš . In super šef s pravimi nasveti.
Dana Tirs
Dana Tirs
26. Avgust, 2022.
Krepi telo in duha, nas napolni z energijo, ki je posedujemo vedno več in okolica to čuti, smo zaželen sogovornik, včasih kdo odkrito reče a veste gospa, da vam ga zavidam. Lepo je tudi na kolesarski poti, kjer se kljub težjim pogojem za kolesarjenje vedno izkaže. In okolica to opazi, dvignejo palec. Veliko kolesarjev je amaterjev in se ob vetru v prsa kar borijo s pedali. Kolesarjenje je odrivni šport in ni tako nedolžen, električno kolo ublaži ravno to impulzivnost in je nekakšna masaža za srce in ožilje. Meni je moje kolo polepšalo teh nekaj tednov, kar ga imam in sem vsakič znova hvaležna, da mi zdravje dopušča res popolne užitke, ki jih ob navadnem kolesu kolesarjenje žal sploh za nas malo starejše ne nudi. Lep pozdrav, Dana Tirš
Robert Hutinski
Robert Hutinski
12. Avgust, 2022.
če želite vrhunsko kolo je Puch natanko tisto kar iščete. čista zmaga.
darko pintaric
darko pintaric
1. Avgust, 2022.
Super kolo, super servis, prijazno in strokovno osebje, ki izpolni vsa pricakovanja in zelje vsakemu ljubitelju koles in kolesarstva.
Nina Gorenc
Nina Gorenc
28. Julij, 2022.
V poplavi koles in kolesarskih trgovin je trgovina Newbike nekaj posebnega, v absolutno pozitivnem smislu. Prijazni, osebni, izjemen vir vsebinskih in tehničnih informacij... poleg tega pa prodajajo super dovršena Puch-ova kolesa (klasična in električna). Skratka, toplo priporočam.
Marko Podlogar
Marko Podlogar
17. Julij, 2022.
Puch je kolo, tudi za velike po višini nad 190cm, kar olajša vožnjo... Zelo stabilna konstrukcija, se pokaže ob polni košari na prtljažniku

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup