Na zalogi

Brezplačna dostava

Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium XFold I

 • Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium Xfold I
 • Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium Xfold I
 • Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium Xfold I
 • Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium Xfold I
 • Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium Xfold I

Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium XFold I

Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium XFold I je popolnoma zložljiv in izjemno kakovosten, varen in privlačen za prevoz vseh vrst koles, tudi električnih. Obremenimo ga lahko kar do 30 kilogramov. Enostavna namestitev na kljuko vas bo navdušila. Za učinkovito varnost koles poskrbita ključavnica na nosilcu in sponkah. Nagibni sistem omogoča hiter dostop do prtljažnika avtomobila.

 • število koles: 1
 • zložljiv
 • nosilnost: 30 kg
 • primeren tudi za e-kolesa
 • teža: 14,3 kg
 • nagibni sistem 76 °

477,00 

Na zalogi (se lahko naroči)

Na zalogi

Brezplačna dostava

Za pomoč pri nakupu nas pokličite

030 22 10 10 (od 8.00 do 21.00 ure)
info@newbike.si (24 ur – 7 dni na teden)

Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium XFold I je zložljiv nosilec in odlična rešitev za vse, ki želijo varno prevažati kolesa, pa naj gre za kratek izlet do sosednjega hriba ali pa za daljši oddih ob morju. Primeren je za vse vrste koles, tudi električna kolesa in težja gorska kolesa. Nosilec  lahko obremenite s kolesom z maksimalno težo 30 kilogramov.

Nosilec je izjemno kakovosten, kompakten in privlačen. Izdelan je iz kakovostnega aluminija in zaradi svoje lahkosti je montaža na kljuko zelo preprosta. Nosilec ima pridobljen certifikat RDW, s čimer vam zagotavljamo varno vožnjo.

Nosilec za kolo Hapro Atlas Premium XFold I učinkovito prepreči krajo koles za kar poskrbi dvojno zaklepanje, saj ima vsak prtljažnik ključavnico na nosilcu in sponkah. Ob tem naj vas prostor ne skrbi, saj zaradi njegove zložljivosti, ne bo ovira niti odpiranju prtljažnika. Nagibni sistem (76 stopinj) omogoča hiter in enostaven dostop do prtljažnika avtomobila, brez da bi kolesa odstranili. Nosilec ima zadaj prostor za tablico, integrirane zadnje luči poskrbijo pa za večjo vidnost in varnost na cesti.

Glavna prednost zložljivega nosilca za kolesa pa je kompaktna velikost, saj ob shranjevanju zavzame zelo malo prostora, kar je še posebej dobra novica za tiste, ki si ne morejo privoščiti veliko prostora. Primeren je tako za manjša, kot večja vozila.

Z zložljivim nosilcem za kolesa tako prihranite ogromno skrbi in nevšečnosti. Kot nalašč je primeren za vse tiste, ki želijo predvsem brezskrbno kolesariti, ne da bi vas pri tem skrbela namestitev, odstranjevanje in shranjevanje nerodne opreme. Uporaba  nosilca je zelo enostavna, njegova funkcionalnost pa izjemna. Če iščete izjemno kakovosten nosilec za ugodno ceno potem je nosilec za kolo Hapro Atlas Premium XFold I zagotovo prava izbira.

Za vsako kolo in vsako avanturo!

Spodaj vam prilagamo še video. V prvem delu videa od 0 do 2:51 je predstavljeno, kako se nosilec za kolo sestavi, po tem ko ga v škatli pripeljete domov. Če želite, vam ga sestavijo tudi Puch serviserji in si tako prihranite nakaj časa.

V drugem delu videa od 2:51 dalje pa vam predstavljamo samo uporabo z avtomobilom: enostavno, lahkotno, praktično, najboljše!

Število koles

1

Primeren za e kolo

da

Dimenzija

56.7 x 142.1 x 96cm

Dimenzija zloženega

54.7 x 30.5 x 75.1 cm

Teža

14,3 kg

Max. teža kolesa

30 kg

Max. obremenitev nosilca

30 kg

Sistem pritrditve

Premium grip

Kot nagiba

76 stopinj

Razdalja med kolesnicami

n/a cm

Max. premer okvirja kolesa (mm)

72

Max. razdalja med osmi (mm)

129

Max. dimenzija gume (mm)

101.6mm / 4"

Priključek

13-pin

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Odlično
Na podlagi 41 ocene
Dejan Breznik
Dejan Breznik
2024-01-11
Velika izbira koles in prijazni prodajalci. Priporočam!
Aleš Studen
Aleš Studen
2023-11-09
Navdušen sem nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter pestro ponudbo koles in vseh potrebnih dodatkov, ki jih ponujajo na enem mestu. Toplo priporočam! 👍
Uros Miljkovic
Uros Miljkovic
2023-08-03
Pri samem nakupu kolesa ocena 5/5. Tudi s kolesom maksimalno zadovoljen.
BREDA DERZEK
BREDA DERZEK
2023-07-10
STROKOVNI, PRIJAZNI IN POTRPEŽLJIVI. NI JIM ODVEČ ODGOVORITI NA KATEROKOLI VPRAŠANJE. IZBOR KOLES PA ZA VSAKO POTREBO IN ŽELJO.
Robert SUHADOLNIK
Robert SUHADOLNIK
2023-06-14
Velika ponudba koles in zelo prijetno osebje, ki si vzame čas za vsakega kupca.
Melita Gulja
Melita Gulja
2023-06-13
Izredno prijazno in strokovno osebje, skupaj z dobro ponudbo koles in vsega, kar potrebuješ zraven na enem mestu. Priporočam!
Anton Sedar
Anton Sedar
2023-05-20
Zelo, zelo prijazno in ustrežljivo osebje ter super kolesa za vsakega kolesarskega navdušenca. Redne stranke smo tudi Korošci....priporočam obisk, lp, Anton

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup