Na zalogi

Brezplačna dostava

Košara za kolo Clipper zelena

  • Košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena
  • Košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena
  • košara za kolo Clipper zelena

Košara za kolo Clipper zelena

Košara za kolo Clipper zelena  je elegantna kolesarska košara, zasnovana za namestitev na prtljažnike ženskih ali moških koles. Košara je izdelana iz reciklirane plastike in je priročen spremljevalec za vse vrste kolesarskih dogodivščin, tudi s s hišnimi ljubljenčki, saj se na košaro prilega Clipper paket za živali. Zahvaljujoč ročaju lahko to košaro udobno prenašate, ko ni pritrjena na kolo, plastična konstrukcija pa jo naredi čudežno odporno na vremenske vplive. Zelena košara ne vključuje MIK adapterja za prtljažnik (če nimate MIK prtljažnika, je adapter potrebno dokupiti). Košara je primerna tudi za E-kolesa! 

Velikost (d., g., v.): 49 x 37 x 29 cm
Volumen: 28 l
Barva: zelena
Pozicija: zadnja

109,95 

Na voljo po naročilu

Na zalogi

Brezplačna dostava

Za pomoč pri nakupu nas pokličite

030 22 10 10 (od 8.00 do 21.00 ure)
info@newbike.si (24 ur – 7 dni na teden)

Predstavljamo nepogrešljivo košaro za kolo Clipper! Za to košaro priporočamo tudi dodatka Clipper paket za živali in Clipper paket za nakupovanje.

Če ste med tistimi ljubitelji kolesarjenja, ki se praktično nikamor ne odpravite brez kolesa, je košara Clipper edina prava izbira. Še več, na kolesarjenje lahko vzamete tudi vašega štirinožnega prijatelja! S to košaro lahko namreč prevažate:

– vsakdanje izdelke in potrebščine
– hišne ljubljenčke
– živila ali druge nakupe

Izjemno enostavna je za uporabo, saj se lahko uporablja samo z eno roko! Prednost košare je v tem, da jo lahko zelo  enostavno snamete in namestite nazaj na prtljažnik. 

Patentiran ročaj namreč omogoča, da lahko košaro enostavno upravljate, tako da imate eno roko vedno prosto. Odlično za situacije, ko je druga roka zasedena s štirinožnim prijateljčkom ali kupom živil. Ročaj je posebno oblikovan tako, da med kolesarjenjem ne ropota.

Košara za kolo Clipper se prilega vsakemu prtljažniku, saj je na voljo z različnimi nastavki za pritrditev. Preverite samo, ali ta nastavek potrebujete. Če ima vaš prtljažnik oznako MIK, Racktime ali Racktime 2.0 ga ne potrebujete. Če zgoraj naštetih oznak nimate, boste potrebovali dodaten nastavek (Nosilec za košare Basil MIK), da bo vaš prtljažnik primeren za kolesarsko košaro Clipper MIK. Montažni nastavek lahko enostavno namestite na želeni položaj s priloženimi vijaki. Različne pritrdilne točke na dnu ponujajo številne možnosti prilagajanja. Košaro lahko pritrdite tako po dolžini kot po širini, za kar boste potrebovali samo križni izvijač.

Bi radi psa ali mucko peljali na kolesarjenje oz. potrebujete transportno košaro za k veterinarju?

Z dokupum paketa Looxs Clipper Pet Package (naročiti ga je treba posebej) lahko svojo kolesarsko košaro v trenutku spremenite v košaro za hišne ljubljenčke. Paket za hišne ljubljenčke je sestavljen iz košare, blazine in traku, tako da lahko svojega ljubljenčka varno in udobno prevažate. Trak je pritrjen na priložena pritrdilna očesca in ima za 360 stopinj vrtljivo pritrdilno sponko, ki preprečuje, da bi se vaš ljubljenček zapletel. Prav tako je za košaro Clipper na voljo tudi paket za nakupovanje, s katerim bodo vaša živila ostala zaščitena ter suha tudi ob slabem vremenu.

OSTALE PREDNOSTI

– izredno enostavna uporaba
– varna vožnja s kolesom z vašim štirinožnim prijateljem
– enostavno čiščenje z vlažno krpo

Nakupovanje s kolesom še nikoli ni bilo lažje. Z enim zamahom snamete svojo nakupovalno košaro s kolesa, pospravite živila naravnost v košaro in ko ste pri kolesu, jo znova namestite z le enim klikom!

Velikost (dolžina, globina, višina): 49 x 37 x 29 cm

Volumen:  28 l

Opis: Košara za kolo, zelenaKošara za kolo Clipper zelena, nastavljiva za sistem MIK (07380900-potrebno dokupiti)

Barva: zelena

Pozicija: zadnja

Način montaže: MIK, vpenjanje na klik

Teža: 1,3 kg

Maksimalna obremenitev: 10 kg

Material: reciklirana plastika

Koda izdelka: 700811MIK

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Odlično
Na podlagi 41 ocene
Dejan Breznik
Dejan Breznik
2024-01-11
Velika izbira koles in prijazni prodajalci. Priporočam!
Aleš Studen
Aleš Studen
2023-11-09
Navdušen sem nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter pestro ponudbo koles in vseh potrebnih dodatkov, ki jih ponujajo na enem mestu. Toplo priporočam! 👍
Uros Miljkovic
Uros Miljkovic
2023-08-03
Pri samem nakupu kolesa ocena 5/5. Tudi s kolesom maksimalno zadovoljen.
BREDA DERZEK
BREDA DERZEK
2023-07-10
STROKOVNI, PRIJAZNI IN POTRPEŽLJIVI. NI JIM ODVEČ ODGOVORITI NA KATEROKOLI VPRAŠANJE. IZBOR KOLES PA ZA VSAKO POTREBO IN ŽELJO.
Robert SUHADOLNIK
Robert SUHADOLNIK
2023-06-14
Velika ponudba koles in zelo prijetno osebje, ki si vzame čas za vsakega kupca.
Melita Gulja
Melita Gulja
2023-06-13
Izredno prijazno in strokovno osebje, skupaj z dobro ponudbo koles in vsega, kar potrebuješ zraven na enem mestu. Priporočam!
Anton Sedar
Anton Sedar
2023-05-20
Zelo, zelo prijazno in ustrežljivo osebje ter super kolesa za vsakega kolesarskega navdušenca. Redne stranke smo tudi Korošci....priporočam obisk, lp, Anton

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup