Na zalogi

Brezplačna dostava

Košara za kolo Basil Toronto otroška črna sprednja

Košara za kolo Basil Toronto otroška črna sprednja

Košara za kolo Basil Toronto otroška črna sprednja je elegantne ovalne oblike, primerne za fiksno pritrditev na sprednji del otroškega kolesa. V klasični črni barvi je idealno dopolnilo vsakemu okvirju. Košara je priročen pripomoček, brez katerega ne more biti noben otrok in se trajno pritrdi na krmilno os. Ta privlačna košara je narejena iz trpežnega jekla s fino mrežico, ki se bo dobro obdržala v vseh vremenskih pogojih. Bistveni pripomočki so priloženi sami košari, kar omogoča enostavno pritrditev. Če želite otroškemu kolesu dodati veliko količino dodatnega prostora za shranjevanje, je otroška kolesarska košara Basil Toronto idealna rešitev. Primerna za kolesa z velikostjo kolesa med 16 in 24 palcev, ta vsestranska košara se lahko preklopi z manjših okvirjev na večje, ko vaš otrok raste, kar pomeni, da lahko svoj najljubši pripomoček uporablja več let. 

Velikost (d., g., v.): 21 x 26 x 20 cm
Volumen: 11 l
Barva: črna
Pozicija: sprednja

19,99 

nakup kolesa na obroke

Velikost (dolžina, globina, višina):  21 x 26 x 20 cm

Volumen:  11 l

Opis: Otroška košara za kolo, črne barve, jeklena, PVC prevleka, zaprta mreža

Barva: črna

Pozicija: sprednja

Način montaže: fiksen nosilec

Teža: 0,50 kg

Material: jeklo

Koda izdelka: 03382835

Pozicija košare/torbe

sprednja

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Jani Dvorsak
Jani Dvorsak
11. September, 2022.
Ko vožnja v službo postane užitek, ko te slabo vreme ne moti in si slabe volje, če slučajno moraš na cesto z avtom. E-kolo PUCH Zirkon je zakon, je udoben, tehnološko moderen in toliko visok, da gledaš preko avtomobilov in zato bolj varen. V trgovini NewBIKE poskrbijo za vse, predvsem pa zanjo prijazno in strokovno svetovati, da z nakupom presežejo vaša pričakovanja. Hvala!
polona fajdiga
polona fajdiga
9. September, 2022.
Zelo zadovoljna. Odlična prodajalka in serviser. Izveš vse. Kolesa preizkusiš . In super šef s pravimi nasveti.
Dana Tirs
Dana Tirs
26. Avgust, 2022.
Krepi telo in duha, nas napolni z energijo, ki je posedujemo vedno več in okolica to čuti, smo zaželen sogovornik, včasih kdo odkrito reče a veste gospa, da vam ga zavidam. Lepo je tudi na kolesarski poti, kjer se kljub težjim pogojem za kolesarjenje vedno izkaže. In okolica to opazi, dvignejo palec. Veliko kolesarjev je amaterjev in se ob vetru v prsa kar borijo s pedali. Kolesarjenje je odrivni šport in ni tako nedolžen, električno kolo ublaži ravno to impulzivnost in je nekakšna masaža za srce in ožilje. Meni je moje kolo polepšalo teh nekaj tednov, kar ga imam in sem vsakič znova hvaležna, da mi zdravje dopušča res popolne užitke, ki jih ob navadnem kolesu kolesarjenje žal sploh za nas malo starejše ne nudi. Lep pozdrav, Dana Tirš
Robert Hutinski
Robert Hutinski
12. Avgust, 2022.
če želite vrhunsko kolo je Puch natanko tisto kar iščete. čista zmaga.
darko pintaric
darko pintaric
1. Avgust, 2022.
Super kolo, super servis, prijazno in strokovno osebje, ki izpolni vsa pricakovanja in zelje vsakemu ljubitelju koles in kolesarstva.
Nina Gorenc
Nina Gorenc
28. Julij, 2022.
V poplavi koles in kolesarskih trgovin je trgovina Newbike nekaj posebnega, v absolutno pozitivnem smislu. Prijazni, osebni, izjemen vir vsebinskih in tehničnih informacij... poleg tega pa prodajajo super dovršena Puch-ova kolesa (klasična in električna). Skratka, toplo priporočam.
Marko Podlogar
Marko Podlogar
17. Julij, 2022.
Puch je kolo, tudi za velike po višini nad 190cm, kar olajša vožnjo... Zelo stabilna konstrukcija, se pokaže ob polni košari na prtljažniku