Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Električno mestno kolo VanDijck Hades Gent

ZNIŽANO
Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

Električno mestno kolo VanDijck Hades Gent

Električno mestno kolo VanDijck Hades Gent je tipično moško mestno kolo, rahko drznega videza, ki omogoča lahkotno in udobno kolesarjenje. To kolo bo postalo vaše vsakdanje transportno sredstvo za v službo in po vsakdanjih opravkih. Z dometom od 80 do 120 km, so vse skrbi odveč.

Okvir: moški
Pozicija motorja: na sredini
Barva: srebrno modra
Št. prestav: 10
Velikost: 53

1.799,00 

Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

nakup kolesa na obroke

Električno mestno kolo VanDijck Hades Gent z odprtim sistemom menjalnika z desetimi prestavami, prispeva k ultra lahkemu kolesarjenju. In ne samo pri teži, sistem praktično nima upora, kar pozitivno vpliva na njegov doseg. Kolo je trendovsko, ima sredinske vzmetne vilice, moderne kolutne zavore, enostavne nastavitve in zmogljiv motor, ki vam v vsakem trenutku nudi podporo, ki jo želite. To vrhunsko mestno kolo ima vse, zmogljiv motor Bafang M400 z 85 Nm navora, in z največjo hitrostjo 25 km/h, prav tako pa tudi moderen LCD zaslon, ki vam prikaže pomembne podatke. To vrhunsko mestno kolo je vsestransko, z odličnim motorjem skritem v sredini, kar omogoča odlično ravnotežje in podporo. To kolo vam bo dolgo služilo pri vsakodnevni vožnji v službo, po nakupih, v vožnji po mestu in tudi v medkrajeni vožnji. Baterija je nameščena na zadnjem prtljažniku.

Na zadnji del kolesa lahko namestite tudi košaro ali torbe v katerih boste med vožnjo varno prevažali svoje osebne predmete in nakupe. Hades je tipično mestno električno kolo s posebno zaščito na zadnjem kolesu, ki bo varovalo vaša oblačila, kot je daljši plašč. Na njem se boste vozili v oblačilih, prilagojenih vaši destinaciji. Veliko bolj varne so tudi otroške nogice, če otroka vozit

e zadaj. Z zaščito za verigo ter odličnimi blatniki bo vaša vožnja prijaznejša, brez vseh skrbi. Visoko in k vam obrnjeno krmilo vam bo dalo občutek udobja in varnosti, z

bolj pokončno držo in z zravnanim položajem glave, boste z lahkoto obvladali vse situacije na cesti.

To izjemno električno mestno kolo VanDijck Hades Gent je na voljo v čudoviti srebrno-modri barvi. Z odlično osvetlitvijo tega kolesa boste z lahkoto prevozili tudi mračne in temne poti in se domov vsakič pripeljali varno. Udoben sedež in edinstvene usnjene ročke so prestiž v katerem boste uživali vsakič, ko se boste podali s kolesom na pot.

S tem električnim kolesom se lahko odpeljete tudi na brezplačno testno vožnjo!

Barva

srebrno modra

Baterija

504 Wh

Blatniki

da

Doseg

80 do 120 km

Električni pogon

da

Luči

Material okvirja

aluminij

Motor

Bafang M400 85 Nm

Okvir

moški

Oprema

Shimano Deore LX10

Pnevmatike

Schwalbe Road Cruiser

Pozicija motorja

na sredini

Pozicija baterije

integrirana na prtljažnik, odstranljiva

Pozicija sedenja

zravnana, udobna

Število prestav

10

Sedež

Selle Royal Hz, Post Moderne

Število stopenj e-pomoči

5

Teža

25 kg

Tip vožnje

mestna, pretežno ravninska

Varovalo verige

da

Velikost

53

Velikost pnevmatik

28"

Vilice

TranzX – Oversized Mono Shock

Zaslon

LCD Digital

Zavore

Shimano Disk

Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Jani Dvorsak
Jani Dvorsak
11. September, 2022.
Ko vožnja v službo postane užitek, ko te slabo vreme ne moti in si slabe volje, če slučajno moraš na cesto z avtom. E-kolo PUCH Zirkon je zakon, je udoben, tehnološko moderen in toliko visok, da gledaš preko avtomobilov in zato bolj varen. V trgovini NewBIKE poskrbijo za vse, predvsem pa zanjo prijazno in strokovno svetovati, da z nakupom presežejo vaša pričakovanja. Hvala!
polona fajdiga
polona fajdiga
9. September, 2022.
Zelo zadovoljna. Odlična prodajalka in serviser. Izveš vse. Kolesa preizkusiš . In super šef s pravimi nasveti.
Dana Tirs
Dana Tirs
26. Avgust, 2022.
Krepi telo in duha, nas napolni z energijo, ki je posedujemo vedno več in okolica to čuti, smo zaželen sogovornik, včasih kdo odkrito reče a veste gospa, da vam ga zavidam. Lepo je tudi na kolesarski poti, kjer se kljub težjim pogojem za kolesarjenje vedno izkaže. In okolica to opazi, dvignejo palec. Veliko kolesarjev je amaterjev in se ob vetru v prsa kar borijo s pedali. Kolesarjenje je odrivni šport in ni tako nedolžen, električno kolo ublaži ravno to impulzivnost in je nekakšna masaža za srce in ožilje. Meni je moje kolo polepšalo teh nekaj tednov, kar ga imam in sem vsakič znova hvaležna, da mi zdravje dopušča res popolne užitke, ki jih ob navadnem kolesu kolesarjenje žal sploh za nas malo starejše ne nudi. Lep pozdrav, Dana Tirš
Robert Hutinski
Robert Hutinski
12. Avgust, 2022.
če želite vrhunsko kolo je Puch natanko tisto kar iščete. čista zmaga.
darko pintaric
darko pintaric
1. Avgust, 2022.
Super kolo, super servis, prijazno in strokovno osebje, ki izpolni vsa pricakovanja in zelje vsakemu ljubitelju koles in kolesarstva.
Nina Gorenc
Nina Gorenc
28. Julij, 2022.
V poplavi koles in kolesarskih trgovin je trgovina Newbike nekaj posebnega, v absolutno pozitivnem smislu. Prijazni, osebni, izjemen vir vsebinskih in tehničnih informacij... poleg tega pa prodajajo super dovršena Puch-ova kolesa (klasična in električna). Skratka, toplo priporočam.
Marko Podlogar
Marko Podlogar
17. Julij, 2022.
Puch je kolo, tudi za velike po višini nad 190cm, kar olajša vožnjo... Zelo stabilna konstrukcija, se pokaže ob polni košari na prtljažniku

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup