Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Električno mestno kolo Vogue SLX

ZNIŽANO
Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

Električno mestno kolo Vogue SLX

Električno mestno kolo Vogue SLX  ponuja udobno mestno in medkrajevno kolesarjenje. Največja nosilna teža je tudi 120 kilogramov. To vam daje možnost za prevoz težjih stvari, ki jih boste prevažali na prtljažniku. Z njim se boste z lahkoto povzpeli tudi na klančine. S kvalitetnimi lučmi, vgrajeno ključavnico in z mnogo drugimi prednostmi, vam to mestno kolo nudi brezskrbnost po ugodni ceni!

Okvir: ženski in unisex
Pozicija motorja: na sredini
Barva: mat črna
Št. Prestav: 9
Velikost: 51

2.079,20 

Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

nakup kolesa na obroke

Električno mestno kolo Vogue SLX je narejeno za izjemno udobje in užitek vožnje. Ima ogromno kvalitet, ki jih ne najdete v kar vsakem kolesu. Z devetimi prestavami, kar devetimi stopnjami električne pomoči boste hitro našli ustrezno podporo. Motor Bafang se nahaja na sredini, tako da boste takoj začutili želeno stopnjo pomoči od trenutka, ko zapeljete. Kolo vas bo popeljalo kamor koli želite, tako na kratke kot na dolge razdalje. Zaradi vzmetnih vilic in sedežne opore skoraj ne opazite neravnin na cesti in se vedno udobno vozite proti končnemu cilju. Z lahkoto se boste vzpenjali v klanec.

Na prilagodljivemElektrično kolo Vogue SLX Lady krmilu je barvni LCD zaslon. S sprednjim amortizerjem bo vožnja ekstra mehka. Pnevmatike so nekoliko širše, z njim se boste lahko peljali tudi po rahli makedamski cesti.

Zaradi blatnikov na sprednjem in zadnjem kolesu, ter zaščite za verigo, ne rabite skrbeti da bi na vaš cilj prišli umazani. To mestno kolo je narejeno z namenom, da se udobno in lahkotno prevažate kamorkoli in kadarkoli, ne glede na to kako ste oblečeni ali kakšno vreme je.

Električno mestno kolo Vogue SLX je edinstveno prevozno sredstvo za vaš vsakdan. Ima športen sedež in prijetne  ročke. Krmilo je prilagodljivo, ogrodje tega kolesa pa je posebno zasnovano tako, da omogoča pokončno držo in dvignjeno glavo, kar nudi ne samo večje udobje, temveč tudi večjo varnost zaradi boljšega pregleda nad dogajanjem na cesti.

To električno kolo ima unisex ogrodje, ki je seveda ustrezno tudi za moške, predvsem pa ga priporočamo starejšim osebam. Zaradi enostavnega začetka in konca vožnje, brez da bi dvignili nogo visoko čez sedež, je takšno ogrodje primerno za vsakega, ki ceni preprostost in udobje.

Pri nas je na voljo brezplačen prvi servis, prav tako pa tudi testna vožnja!

 

Barva

mat črna, mat črna z modro

Baterija

522 Wh

Blatniki

da

Doseg

70 do 140 km

Električni pogon

da

Luči

Material okvirja

aluminij

Motor

Bafang M200 65 Nm

Okvir

ženski in unisex

Oprema

Shimano Speed Acera

Pnevmatike

Continental

Pozicija motorja

na sredini

Pozicija baterije

popolno integrirana v okvir, odstranljiva

Pozicija sedenja

zravnana, udobna

Število prestav

9

Sedež

Velo

Število stopenj e-pomoči

9

Varovalo verige

da

Velikost

51

Vilice

vzmetene

Teža

26 kg

Tip vožnje

mestna in hribovita vožnja

Zaslon

LCD Digital

Zavore

Shimano Hydraulic Disc Brake

Velikost pnevmatik

28"

Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Jani Dvorsak
Jani Dvorsak
11. September, 2022.
Ko vožnja v službo postane užitek, ko te slabo vreme ne moti in si slabe volje, če slučajno moraš na cesto z avtom. E-kolo PUCH Zirkon je zakon, je udoben, tehnološko moderen in toliko visok, da gledaš preko avtomobilov in zato bolj varen. V trgovini NewBIKE poskrbijo za vse, predvsem pa zanjo prijazno in strokovno svetovati, da z nakupom presežejo vaša pričakovanja. Hvala!
polona fajdiga
polona fajdiga
9. September, 2022.
Zelo zadovoljna. Odlična prodajalka in serviser. Izveš vse. Kolesa preizkusiš . In super šef s pravimi nasveti.
Dana Tirs
Dana Tirs
26. Avgust, 2022.
Krepi telo in duha, nas napolni z energijo, ki je posedujemo vedno več in okolica to čuti, smo zaželen sogovornik, včasih kdo odkrito reče a veste gospa, da vam ga zavidam. Lepo je tudi na kolesarski poti, kjer se kljub težjim pogojem za kolesarjenje vedno izkaže. In okolica to opazi, dvignejo palec. Veliko kolesarjev je amaterjev in se ob vetru v prsa kar borijo s pedali. Kolesarjenje je odrivni šport in ni tako nedolžen, električno kolo ublaži ravno to impulzivnost in je nekakšna masaža za srce in ožilje. Meni je moje kolo polepšalo teh nekaj tednov, kar ga imam in sem vsakič znova hvaležna, da mi zdravje dopušča res popolne užitke, ki jih ob navadnem kolesu kolesarjenje žal sploh za nas malo starejše ne nudi. Lep pozdrav, Dana Tirš
Robert Hutinski
Robert Hutinski
12. Avgust, 2022.
če želite vrhunsko kolo je Puch natanko tisto kar iščete. čista zmaga.
darko pintaric
darko pintaric
1. Avgust, 2022.
Super kolo, super servis, prijazno in strokovno osebje, ki izpolni vsa pricakovanja in zelje vsakemu ljubitelju koles in kolesarstva.
Nina Gorenc
Nina Gorenc
28. Julij, 2022.
V poplavi koles in kolesarskih trgovin je trgovina Newbike nekaj posebnega, v absolutno pozitivnem smislu. Prijazni, osebni, izjemen vir vsebinskih in tehničnih informacij... poleg tega pa prodajajo super dovršena Puch-ova kolesa (klasična in električna). Skratka, toplo priporočam.
Marko Podlogar
Marko Podlogar
17. Julij, 2022.
Puch je kolo, tudi za velike po višini nad 190cm, kar olajša vožnjo... Zelo stabilna konstrukcija, se pokaže ob polni košari na prtljažniku

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup