Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Električno mestno kolo Puch Bronzit C 2.3

Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

Električno mestno kolo Puch Bronzit C 2.3

Električno mestno kolo Puch Bronzit C 2.3 je zanesljivo in varno prevozno sredstvo za vaš vsakdan! To mestno kolo ima lahek in eleganten aluminijast okvir, ki je narejen za hiter in enostaven vstop in izstop.

Okvir: žensko in unisex kolo
Pozicija motorja: na sprednjem kolesu
Barva: bela
Št. Prestav: 7
Velikost: 51

 

1.499,00 

Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

nakup kolesa na obroke

Električno mestno kolo Puch Bronzit C 2.3 je privlačno in zanesljivo pevozno sredstvo, ki je zdravju in okolju prijazno. Na voljo je v beli in črni barvi, udobnim sedežem. Zaradi sodobnega videza je odlična izbira za vse, ki iščejo zlato ravnotežje med elegantnim dizajnom in tehnologijo.

Poleg kakovostnih LED luči, ter proti-zdrsnemu sloju na pedalih, je to električno kolo opremljeno s sprednjim amortizerjem. Na prednjem kolesu ima zanesljiv motor Ananda 40 Nm, zmogljivost baterije je 468Wh. Na krmilu se nahaja LCD zaslon, ki prikazuje vse potrebne informacije. Spredaj in zadaj so nameščeni blatniki, veriga pa je zaščitena, zato ne rabite skrbeti, da bi se

umaElektrično kolo Puch Bronzitzali, kljub malo slabšemu vremenu. Kolo ima tri zavore, dve na krmilu, tretjo na pedalih.

Na to mestno kolo lahko enostavno namestite torbo za nakupe, košaro za hišne ljubljenčke, al pa sedež za otroke. Zaradi električne pomoči ne bo vožnja nič bolj utrujajoča, kljub dodatni teži! Na vaš cilj boste torej prispeli nepreznojeni in umirjeni.

Visoko, prilagodljivo krmilo obrnjeno k vozniku omogoča izjemno udobno in še pomembneje, varno

vožnjo. Namreč s privzdignjeno glavo in pokončno držo boste imeli najboljši možen pregled nad dogajanjem v prometu.

Unisex ogrodje je izjemno praktično, saj se nanj usedeš brez da bi dvignil nogo preko sedeža. To je tudi eden od glavnih razlogov, zakaj se za žensko ogrodje odloči tudi vedno več moških. Naj vas torej potolažimo, da ni sramotno voziti žensko kolo. Žensko ogrodje toplo priporočamo tudi vsem starejšim osebam, zaradi veliko lažjega vstopa in izstopa.

Na kratko, je električno mestno kolo Puch Bronzit C 2.3 edinstveno prevozno sredstvo za vaše vsakodnevne potrebe, ki vam bo zagotovilo nasmejane izlete po mestu in okolici.

Če želite to kolo preizkusiti, vas toplo vabimo na brezplačno testno vožnjo!

Našim cenjenim kupcem nudimo tudi prvi servis zastonj.

Barva

bela, mat črna

Baterija

468 Wh

Blatniki

da

Doseg

70 do 120 km

Električni pogon

da

Luči

Material okvirja

aluminij

Motor

Ananda 40 Nm

Okvir

ženski in unisex

Oprema

Shimano Nexus 7G

Pnevmatike

CST

Pozicija motorja

na sprednjem kolesu

Pozicija baterije

integrirana na prtljažnik, odstranljiva

Pozicija sedenja

zravnana, udobna

Število prestav

7

Sedež

Selle Royal

Število stopenj e-pomoči

5

Varovalo verige

da

Velikost

49

Zaslon

LCD Digital

Zavore

V brake

Teža

24 kg

Tip vožnje

mestna, pretežno ravninska

Velikost pnevmatik

28"

Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Jani Dvorsak
Jani Dvorsak
11. September, 2022.
Ko vožnja v službo postane užitek, ko te slabo vreme ne moti in si slabe volje, če slučajno moraš na cesto z avtom. E-kolo PUCH Zirkon je zakon, je udoben, tehnološko moderen in toliko visok, da gledaš preko avtomobilov in zato bolj varen. V trgovini NewBIKE poskrbijo za vse, predvsem pa zanjo prijazno in strokovno svetovati, da z nakupom presežejo vaša pričakovanja. Hvala!
polona fajdiga
polona fajdiga
9. September, 2022.
Zelo zadovoljna. Odlična prodajalka in serviser. Izveš vse. Kolesa preizkusiš . In super šef s pravimi nasveti.
Dana Tirs
Dana Tirs
26. Avgust, 2022.
Krepi telo in duha, nas napolni z energijo, ki je posedujemo vedno več in okolica to čuti, smo zaželen sogovornik, včasih kdo odkrito reče a veste gospa, da vam ga zavidam. Lepo je tudi na kolesarski poti, kjer se kljub težjim pogojem za kolesarjenje vedno izkaže. In okolica to opazi, dvignejo palec. Veliko kolesarjev je amaterjev in se ob vetru v prsa kar borijo s pedali. Kolesarjenje je odrivni šport in ni tako nedolžen, električno kolo ublaži ravno to impulzivnost in je nekakšna masaža za srce in ožilje. Meni je moje kolo polepšalo teh nekaj tednov, kar ga imam in sem vsakič znova hvaležna, da mi zdravje dopušča res popolne užitke, ki jih ob navadnem kolesu kolesarjenje žal sploh za nas malo starejše ne nudi. Lep pozdrav, Dana Tirš
Robert Hutinski
Robert Hutinski
12. Avgust, 2022.
če želite vrhunsko kolo je Puch natanko tisto kar iščete. čista zmaga.
darko pintaric
darko pintaric
1. Avgust, 2022.
Super kolo, super servis, prijazno in strokovno osebje, ki izpolni vsa pricakovanja in zelje vsakemu ljubitelju koles in kolesarstva.
Nina Gorenc
Nina Gorenc
28. Julij, 2022.
V poplavi koles in kolesarskih trgovin je trgovina Newbike nekaj posebnega, v absolutno pozitivnem smislu. Prijazni, osebni, izjemen vir vsebinskih in tehničnih informacij... poleg tega pa prodajajo super dovršena Puch-ova kolesa (klasična in električna). Skratka, toplo priporočam.
Marko Podlogar
Marko Podlogar
17. Julij, 2022.
Puch je kolo, tudi za velike po višini nad 190cm, kar olajša vožnjo... Zelo stabilna konstrukcija, se pokaže ob polni košari na prtljažniku

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup