Na zalogi

Brezplačna dostava

Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV

  • Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV
  • Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV
  • Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV

Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV

Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV  je delno zložljiv in izjemno kakovosten, varen in privlačen za prevoz vseh vrst koles, tudi električnih. Obremenimo ga lahko kar do 60 kilogramov. Enostavna namestitev na kljuko vas bo navdušila. Za učinkovito varnost koles poskrbita ključavnica na nosilcu in sponkah. Nagibni sistem omogoča hiter dostop do prtljažnika avtomobila.

  • število koles: 4
  • delno zložljiv
  • nosilnost: 60 kg
  • primeren tudi za e-kolesa
  • teža: 23,6 kg
  • nagibni sistem 78 °

597,00 

Na voljo po naročilu

Na zalogi

Brezplačna dostava

Za pomoč pri nakupu nas pokličite

030 22 10 10 (od 8.00 do 21.00 ure)
info@newbike.si (24 ur – 7 dni na teden)

Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV je delno zložljiv nosilec in odlična rešitev za vse, ki želijo varno prevažati kolesa, pa naj gre za kratek izlet do sosednjega hriba ali pa za daljši oddih ob morju. Primeren je za vse vrste koles, tudi električna kolesa in težja gorska kolesa. En nosilec lahko obremenite s kolesom maksimalne teže 30 kilogramov. Skupna obremenilna teža pa je maksimalno do 60 kilogramov.

Prtljažnik za kolo Hapro Atlas Active IV

Nosilec je izjemno kakovosten, kompakten in privlačen. Izdelan je iz kakovostnega aluminija in zaradi svoje lahkosti je montaža na kljuko zelo preprosta. Nosilec ima pridobljen certifikat RDW, s čimer vam zagotavljamo varno vožnjo.

Nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV  učinkovito prepreči krajo koles za kar poskrbi dvojno zaklepanje, saj ima vsak prtljažnik ključavnico na nosilcu in sponkah. Ob tem naj vas prostor ne skrbi, saj zaradi njegove delne zložljivosti, ne bo ovira niti odpiranju prtljažnika. Nagibni sistem (78 stopinj) omogoča hiter in enostaven dostop do prtljažnika avtomobila, brez da bi kolesa odstranili. Nosilec ima zadaj prostor za tablico, integrirane zadnje luči poskrbijo pa za večjo vidnost in varnost na cesti. Primeren je tako za manjša, kot večja vozila.

Z nosilcem za kolesa tako prihranite ogromno skrbi in nevšečnosti. Kot nalašč je primeren za vse tiste, ki želijo predvsem brezskrbno kolesariti, ne da bi vas pri tem skrbela namestitev, odstranjevanje in shranjevanje nerodne opreme. Uporaba  nosilca je zelo enostavna, njegova funkcionalnost pa izjemna. Če iščete izjemno kakovosten prtljažnik za ugodno ceno potem je nosilec za kolo Hapro Atlas Active IV  zagotovo prava izbira.

Za vsako kolo in vsako avanturo!

Oglejte si še video! V prvem delu videa od 0 do 10:41 je predstavljeno, kako se nosilec za kolo sestavi, po tem ko ga v škatli pripeljete domov. Če želite, vam ga sestavijo tudi Puch serviserji in si tako prihranite nakaj časa.

V drugem delu videa od 10:41 dalje pa vam predstavljamo samo uporabo z avtomobilom: enostavno, lahkotno, praktično, najboljše!

 

 

Število koles

4

Primeren za e kolo

da

Dimenzija

98 x 109.2 x 78.9 cm

Dimenzija zloženega

105 x 107.5 x 30.7 cm

Teža

23,6 kg

Max. teža kolesa

30 kg

Max. obremenitev nosilca

60 kg

Sistem pritrditve

Easy grip

Kot nagiba

78 stopinj

Razdalja med kolesnicami

20 cm

Max. premer okvirja kolesa (mm)

72

Max. razdalja med osmi (mm)

114

Max. dimenzija gume (mm)

76mm / 3"

Priključek

13-pin

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Odlično
Na podlagi 41 ocene
Dejan Breznik
Dejan Breznik
2024-01-11
Velika izbira koles in prijazni prodajalci. Priporočam!
Aleš Studen
Aleš Studen
2023-11-09
Navdušen sem nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter pestro ponudbo koles in vseh potrebnih dodatkov, ki jih ponujajo na enem mestu. Toplo priporočam! 👍
Uros Miljkovic
Uros Miljkovic
2023-08-03
Pri samem nakupu kolesa ocena 5/5. Tudi s kolesom maksimalno zadovoljen.
BREDA DERZEK
BREDA DERZEK
2023-07-10
STROKOVNI, PRIJAZNI IN POTRPEŽLJIVI. NI JIM ODVEČ ODGOVORITI NA KATEROKOLI VPRAŠANJE. IZBOR KOLES PA ZA VSAKO POTREBO IN ŽELJO.
Robert SUHADOLNIK
Robert SUHADOLNIK
2023-06-14
Velika ponudba koles in zelo prijetno osebje, ki si vzame čas za vsakega kupca.
Melita Gulja
Melita Gulja
2023-06-13
Izredno prijazno in strokovno osebje, skupaj z dobro ponudbo koles in vsega, kar potrebuješ zraven na enem mestu. Priporočam!
Anton Sedar
Anton Sedar
2023-05-20
Zelo, zelo prijazno in ustrežljivo osebje ter super kolesa za vsakega kolesarskega navdušenca. Redne stranke smo tudi Korošci....priporočam obisk, lp, Anton

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup