Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Klasično mestno kolo Cortina Common

Klasično mestno kolo Cortina Common

Klasično mestno kolo Cortina Common tipično mestno kolo, primerno za moderne ženske, ki cenijo kompaktno in luksuzno mestno kolesarjenje. Z odlično opremo, kot so bobnaste zavore, 7 stopenjski menjalnik, udobnim sedežem in ročkami, dinamo osvetlitvijo, dvojnimi nogicami, zaščito za verigo, vgrajeno okvirno ključavnico bo vsak prevožen kilometer prijetna izkušnja. To kolo je primerno za vsako aktivno žensko, ki se pogosto vozi v mestu po vsakodnevnih opravilih.

Okvir: ženski
Barva: mat temno zelena
Št. prestav: 7
Velikost: 50

1.059,00 

Na zalogi (se lahko naroči)

Na zalogi

Brezplačna dostava

Prvi servis brezplačno

Za pomoč pri nakupu nas pokličite

030 22 10 10 (od 8.00 do 21.00 ure)
info@newbike.si (24 ur – 7 dni na teden)

Klasično mestno kolo Cortina Common je moderno in hkrati robustno mestno kolo s privlačnim videzom. Na tem tipičnem nizozemskem kolesu boste uživali v krajših in daljših mestnih vožnjah, tudi po nakupih in prevažanju ljubljenčkov saj je že vgrajen sprednji prtljažnik. Ima notranji menjalnik na sedem prestav, s pomočjo katerega boste z lahkoto prekolesarili celotno mesto. Čudoviti detajli in odličen izgled zagotavljajo veliko kolesarskih užitkov na poti. Sedež in krmilo je mogoče nastaviti po višini, kar ustvari idealen položaj za kolesarjenje.

Klasično mestno kolo Cortina Common

Klasično mestno kolo Cortina Common je transportno, žensko klasično mestno kolo, z zaščito za verigo, da si na poti v službo ne umažete hlač ali čevljev. Kolo je opremljeno z dinamo – LED osvetlitvijo, spredaj in zadaj. Opremljeno je z kakovostno okvirno ključavnico, v kateri je možno uporabiti še dodatno, verižno ključavnico (doplačilo), ena ali obe ključavnici pa sta pod nadzorom samo enega ključa. Med vožnjo je ta ključ vedno v ključavnici, ko pa ga zaklenete, je ključ v vašem žepu.

Kolo je v stoječi poziciji naslonjeno na dve nogici, ne samo na eno, kar omogoča stabilno parkiranje in natovarjanje kolesa. Poleg tega ima na krmilu ročko, s katero se krmilo fiksira, da sprednje kolo ne zdrsne na stran. Tako dvojna nogica kot ročka za fiksiranje krmila sta idealna kombinacija za tiste, ki vsakodnevno prevažajo dosti tovora tako zadaj ali spredaj in predvsem za tiste, ki s kolesom prevažate svoje otroke. Predstavljajte si, da medtem, ko na kolo dajete svojega živahnega otroka, kolo stoji pokonci, varno.

Ogrodje tega kolesa je zasnovano tako, da omogoča pokončno držo in dvignjeno glavo, kar nudi večje udobje in tudi večjo varnost zaradi boljšega pregleda nad dogajanjem na cesti. Želimo pa poudariti tudi, da ima zelo udoben sedež ter ročke na krmilu. Na sprednji in zadnji prtljažnik lahko namestite nahrbtnik, otroški sedež, košaro za ljubljenčke, pa tudi torbe, v katerih boste prevažali svoje stvari za v službo, trgovino in po drugih opravkih.

S tem kolesom bo vožnja preprosto elegantna in udobna. Kolo je lahko vodljivo, občutili boste, da ste na cesti varni.

Če želite Klasično mestno kolo Cortina Common preizkusiti, ste toplo vabljeni na brezplačno vožnjo! Za vse naše cenjene kupce je tudi prvi servis popolnoma zastonj.

Barbara Arh
Blatniki

da

Luči

Material okvirja

aluminij

Okvir

moški

Oprema

Shimano Nexus 7

Pozicija sedenja

zravnana, udobna

Število prestav

7

Varovalo verige

da

Tip vožnje

mestna, pretežno ravninska

Zavore

bobnasta zavora

Velikost pnevmatik

28"

Teža

20 kg

Telesna višinaOkvir
150-165 cm45 / 46 / 48
165-180 cm49 / 50 / 51
180 – 195 cm53 / 54 / 56

VAŠE ZADOVOLJSTVO NAM POMENI VSE

Mnenja naših strank

Odlično
Na podlagi 41 ocene
Dejan Breznik
Dejan Breznik
2024-01-11
Velika izbira koles in prijazni prodajalci. Priporočam!
Aleš Studen
Aleš Studen
2023-11-09
Navdušen sem nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja ter pestro ponudbo koles in vseh potrebnih dodatkov, ki jih ponujajo na enem mestu. Toplo priporočam! 👍
Uros Miljkovic
Uros Miljkovic
2023-08-03
Pri samem nakupu kolesa ocena 5/5. Tudi s kolesom maksimalno zadovoljen.
BREDA DERZEK
BREDA DERZEK
2023-07-10
STROKOVNI, PRIJAZNI IN POTRPEŽLJIVI. NI JIM ODVEČ ODGOVORITI NA KATEROKOLI VPRAŠANJE. IZBOR KOLES PA ZA VSAKO POTREBO IN ŽELJO.
Robert SUHADOLNIK
Robert SUHADOLNIK
2023-06-14
Velika ponudba koles in zelo prijetno osebje, ki si vzame čas za vsakega kupca.
Melita Gulja
Melita Gulja
2023-06-13
Izredno prijazno in strokovno osebje, skupaj z dobro ponudbo koles in vsega, kar potrebuješ zraven na enem mestu. Priporočam!
Anton Sedar
Anton Sedar
2023-05-20
Zelo, zelo prijazno in ustrežljivo osebje ter super kolesa za vsakega kolesarskega navdušenca. Redne stranke smo tudi Korošci....priporočam obisk, lp, Anton

NAROČAM PUCHOV KATALOG 2023

Vpišite svoj email naslov in poslali vam bomo povezavo do kataloga.

katalog pdf popup